Qui som?

La necessitat d‘obrir espais de diàleg plurals, i al marge de la dinàmica interna i la immediatesa dels partits,  on parlar sobre drets humans i federalisme ens va portar a crear Club Còrtum. Concebut inicialment com un club de debats on reunir entorn un personatge rellevant gent  que veu el món des l’esquerra amb una perspectiva federalista, feminista i ecologista.

Els temes tractats  abasten tota mena de camps, des del medi ambient, la violència de gènere, l’economia fins a l’ètica política i la corrupció.

 Actualment Còrtum s’ha consolidat com a punt de trobada i ha evolucionat i ampliat el ventall d’activitats amb presentacions de llibres o actes conjunts amb altres entitats. A més estem iniciant el projecte d’impulsar un canal de Youtube , també  oferim a les persones que participen de les nostres activitats la possibilitat de  rebre a través del correu electrònic, articles d’opinió redactats per periodistes i escriptors, són els nostres àtoms.

La participació als actes és lliure, només en el cas dels sopars cal pagar l’import. La recepció dels àtoms és totalment gratuïta.

La nostra voluntat és anar agregant cada cop més persones  disposades a dialogar i a lluitar d’una manera optimista per aconseguir un  món millor, just,  igualitari, on les fronteres siguin cosa del passat i el combat per preservar el nostre entorn sigui prioritari.

Share